21e lustrum

Het RSC/RVSV kent een ongemengd verleden van ruim 100 jaar. In mei 2014 vierden het toen nog ongemengde RSC hun 100 jarig bestaan! Het XXe lustrum, met als thema: “Van de Wereld, alle grenzen”. In mei 2016 vond het eveneens nog ongemengde XXe lustrum van de RVSV plaats, met als thema: “Contrast, terug naar de toekomst”.

_ _ _

Volgend jaar bestaat onze vereniging 105 jaar en dus zal ons 21e lustrum plaatsvinden! Het lustrum bestaat uit twee weken lang feest voor de hele vereniging. Omdat we sinds dit jaar gemengd zijn, is het een enorm evenement. Een uitstekende start van jouw eerste jaar!

Tijdens het lustrum heb je verschillende themadagen. Zo hebben we Intercorporale feesten, waar veel studenten vanuit het hele land naartoe komen. Ook is er een familiedag, waarbij je het terrein aan je hele familie kunt laten zien en ze al jouw club- en huisgenoten kunnen ontmoeten. Ook is er een gala dat natuurlijk extra speciaal is omdat het lustrum maar eens in de vijf jaar plaatsvindt. Er zijn nog veel meer themadagen, niet is te gek. Zo was er tijdens het lustrum van de RVSV een verrassingsdag, waar een discotrein was afgehuurd om met date te vertrekken richting het Zuiden. Tijdens het RSC lustrum was er een Tikibad dag in een volledig afgehuurd zwembad. Ook is er elk jaar een ongemengde dag, waar de jongens en meisjes elkaar voor één dagje gedag zeggen en zich extra vrouwelijk en mannig kunnen gedragen.

Als eerstejaars het lustrum meemaken is een uitstekende kans om iedereen binnen je vereniging te leren kennen, een geweldige tijd te hebben met je nieuwe vrienden en onvergetelijke herinneringen te maken.