Inschrijfregels

Hieronder vind je de regels omtrent de aanmelding voor het lidmaatschap bij RSC/RVSV voor 2022/2023. Voorlopig zijn deze regels nog hetzelfde als vorig jaar dus houdt de site goed in de gaten voor eventuele veranderingen.

1

Je bent ingeschreven aan een erkende hbo- of universitaire opleiding.

2

Je bent uiterlijk op 28 augustus 2022 tenminste 18 jaar oud en maximaal 22 jaar oud.

3

Studenten die vorig jaar zijn uitgeloot zijn voor het jaar 2021/2022, hebben meer kans om ingeloot te worden voor het jaar 2022/2023.

4

Studenten die in het bezit zijn van hun BSA (bewijs vereist), zullen voorrang krijgen in de wachtrij.

Lid worden

De inschrijfregels voor het jaar 2022/2023 zijn nog niet bekend. Deze zullen zo spoedig mogelijk online komen. Om een indruk te krijgen hoe deze regels er ongeveer uit zullen zien staan hieronder de regels van vorig jaar. LET OP: deze inschrijfregels golden ten tijden van coronamaatregels.

RSC/RVSV 2021-2022

Dit jaar zal de Eurekaweek van het RSC/RVSV niet doorgaan voor scholieren. Dit betekent dat je tijdens de gehele Eurekaweek (zondag 15 t/m donderdag 18augustus) geen officiële en onofficiële verenigingshuizen mag bezoeken. Dit betekent dat jullie ook niet mogen overnachten in één van de verenigingshuizen. Ook is het niet toegestaan om tijdens deze dagen mee te doen aan activiteiten van deze huizen of met ze af te spreken. Doe je dit wel? Dan word je uitgesloten van de loting van onze vereniging en kan je geen lid meer worden dit jaar.

Vanwege het hoge aantal inschrijvingen hebben we de afgelopen jaren een loting moeten hanteren voor het lidmaatschap bij RSC/RVSV. Ongeacht dat de Eurekaweek niet doorgaat, gaan de Introductie Periode en loting wél door. Ook dit jaar is er een beperkt aantal plekken voor nieuwe eerstejaars studenten, waardoor er waarschijnlijk weer een loting plaats zal moeten vinden. Mocht je afgelopen jaar zijn uitgeloot, dan is er al contact met je opgenomen.

Hieronder vind je de regels omtrent de aanmelding voor het lidmaatschap bij RSC/RVSV voor 2021/2022:
- Je test je elke dag van de Eurekaweek (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag)
- Je bent ingeschreven aan een erkende hbo- of universitaire opleiding
- Je bent uiterlijk op 29 augustus 2021 tenminste 18 jaar oud en maximaal 22 jaar oud
- Studenten die vorig jaar uitgeloot zijn voor het jaar 2020/2021, hebben meer kans om ingeloot te worden voor het jaar 2021/2022
- Studenten die in het bezit zijn van hun BSA (bewijs vereist), zullen voorrang krijgen in de wachtrij
- Indien je bij een andere studentenvereniging inschrijft om lid te worden, word je uitgesloten van de loting om lid te worden van het RSC/RVSV. Let op, onderverenigingen van het RSC/RVSV zijn hiervan een uitzondering

Hieronder vind je belangrijke informatie met betrekking tot de procedure van inschrijven voor het RSC/RVSV:

Voor degene die al een inschrijfdag op het RSC/RVSV hebben afgerond:
- Je moet de googledocs invullen die is gestuurd op de mail, als jij deze mail niet hebt binnen gekregen neem dan contact op met cv@rsc-rvsv.nl
- Je dient nog een bedrag fysiek te betalen op het RSC/RVSV van €220, dit kan maandag 16 augustus en dinsdag 17 augustus van 10:00-16:00 aan de kant van de parkeerplaats.
- Voor de Introductie Periode moet je vanaf maandag 16 augustus iedere dag een Testen Voor Toegang test doen (dus op 16, 17, 18 en 19 augustus). Voor de Introductie Periode moet je ook een PCR-test doen maximaal 72 uur voor vrijdag 20 augustus 08:00. Van deze testen van Testen Voor Toegang moet je élke dag een screenshot maken. Op deze screenshot moet je naam duidelijk zichtbaar zijn en je negatieve uitslag. Daarnaast moet je ook een screenshot maken van de plek waar je hem hebt gedaan. Deze negatieve testuitslagen + je negatieve PCR-test zet je in één Word document. LET OP: een vaccinatie- of herstelbewijs is niet genoeg! Dit zal streng worden gecontroleerd. Als je bovenstaande niet doet, word je uitgesloten van de loting en kan je geen lid meer worden. Ben je binnen acht weken vóór volgende week vrijdag positief getest? Dan hoef je geen PCR-test te doen. Neem dan het bewijs van je positieve uitslag en bijbehorende datum mee. Testen voor Toegang moet dan wel; daar zal je een     negatieve uitslag voor moeten hebben!

Voor degene die zich fysiek komt inschrijven tijdens de EW (LET OP: hier is beperkte plek voor)
- Het is mogelijk om je fysiek in te schrijven op 16, 17 en 18 augustus, hier zal beperkte plek voor zijn
- Elk van deze dagen zal er in de ochtend van 8:00-9:00 een inschrijfformulier op de website komen waar je je kan inschrijven
- Let er op dat als jij je inschrijft jij ook de bovenstaande corona testen moet kunnen aantonen (zelfde regels als voor iemand die al een fysieke inschrijfdag heeft doorlopen)

Lid worden